Incarca...

Aparat de fitness Total Crunch

Total Crunch este un aparat complet și multifuncțional de fitness, care te ajută să pierzi în greutate prin antrenamente eficiente la tine acasă.
Stoc epuizat
SKU
100362
PV: 599 Lei Pret de vanzare

Descriere

AVANTAJE ȘI BENEFICII

  • Lucrează toate grupele principale de mușchi;
  • Combină exercițiile de forță cu exercițiile cardio;
  • Se pot modifica intensitatea exercițiilor și se pot antrena diferite grupe de mușchi prin simpla schimbare a pozițiilor mâinilor și picioarelor;
  • Adecvat atât pentru utilizatorii începători cât și pentru cei cu experiență;
  • Poate fi folosit în mod optim de persoane cu o greutate maximă de 100 Kg.

 

INFORMAȚII TEHNICE

  • Greutate netă: 11.1 kg;
  • Dimensiuni: 93x59x110 cm.

 

Total Crunch este un aparat complet și multifuncțional de fitness, care te ajută să pierzi în greutate prin antrenamente eficiente la tine acasă.

Cu ajutorul lui vei arde calorii, vei crește masa musculară și îți vei tonifia tot corpul!

Total Crunch folosește un sistem de simetrie inversă cu care poți lucra toate tipurile importante de exerciții de fitness și care îți antrenează principalele grupe de mușchi pe toată durata antrenamentului.

Total Crunch este un aparat de fitness complet și eficient, care combină exercițiile de forță cu cele cardio. Astfel, te ajută să arzi calorii mult mai eficient, să crești treptat masa musculară, să îți tonifici corpul și să pierzi în greutate.

Schimbând poziția picioarelor mărești intensitatea exercițiilor cu până la 50%. Mai mult, cu doar o schimbare a poziției mâinilor te poți concentra asupra grupelor de mușchi pe care dorești să le lucrezi mai intens. Cu priza inversă lucrezi bicepșii și mușchii dorsali, cu priza normală faci exerciții pentru piept și umeri, iar cu priza laterală lucrezi spatele și mușchii deltoizi. Este ideal atât pentru începători cât și pentru utilizatorii experimentați.

Te poți bucura de toate acestea în deplină siguranță și în confortul casei tale, iar designul revoluționar al produsului va permite să îl strângi și să îl depozitezi oriunde. 

Total Crunch este aparatul de fitness perfect pentru a slăbi, a-ți modela și tonifia corpul și pentru a-ți întări musculatura picioarelor, feselor, mâinilor, ai spatelui și mușchii pectoriali. Cu Total Crunch nu numai că vei obține forma fizică pe care ți-o dorești mult mai repede, dar vei avea mai multă energie, vitalitate și vei fi mereu în formă maximă!

E ușor să redevii ușor, cu Total Crunch de la GreatHouse!

Mai multe detalii

  • extra_discount_cart Nu

Recenzii