Incarca...

Disc rotativ pentru cardio și ghid de exercitii Cardio Twister Disc

Discul rotativ pentru cardio te ajută să te antrenezi intens chiar în confortul propriei case. Îți tonifiezi abdomenul, picioarele, fesierii, brațele, subțiezi talia și îți îmbunătățești echilibrul.

Stoc epuizat
SKU
OMN000422
PV: 129 Lei Pret de vanzare

Descriere

AVANTAJE ȘI BENEFICII

  • Îți tonifiezi abdomenul, picioarele, fesierii, brațele și îți îmbunătățești echilibrul;
  • Antrenament progresiv și eficient;
  • Gratuit un ghid de antrenament .

INFORMAȚII TEHNICE

  • Dimensiuni : 25x3 cm; 
  • Elasticitate benzi: 65-160 cm.

 

Slăbești într-un mod plăcut și relaxant! Discul rotativ pentru cardio te ajută să te antrenezi intens chiar în confortul propriei case.
 
Îți tonifiezi abdomenul, picioarele, fesierii, brațele, subțiezi talia și îți îmbunătățești echilibrul. Gratuit primești unghid de exerciții pentru un antrenament intens și eficient. Discul rotativ este practic, nu ocupă mult spațiu, este ușor de manevrat, iar modelul prevăzut cu corzi te ajută să îți tonifiezi și brațele.

Antrenament intens și relaxant

Discul rotativ pentru cardio este confecționat din plastic rezistent și este prevăzut cu o suprafață cauciucată antiaderentă. Astfel, acesta îmbină tonifierea mușchilor cu masajul de relaxare al tălpilor. Discul rotativ cu mânere îți asigură un antrenament progresiv, prin care îți întărești musculatura și îți îmbunătățești coordonarea și echilibrul. 

Benzi elastice pentru brațe tonifiate

Celor două benzi sunt confecționate din latex cu elasticitate ridicată care nu se deformează în timp. Mânerele sunt învelite în spumă pentru confort sporit în timpul antrenametelor. Gratuit vei primi și un ghid special pentru un antrenament ca la carte.  

Mai multe detalii

  • extra_discount_cart Nu

Recenzii