Incarca...

Extensor multifuncțional pentru fitnes Resistance Toning Tube

Extensorul multifuncțional pentru fitness este ideal pentru diverse exerciții de rezistență, încălzire, yoga, antrenament crossfitt sau pilates. Tonifiază mușchii brațelor, picioarelor, abdomenului și modelează talia.

Stoc epuizat
SKU
OMN000233
PV: 59 Lei Pret de vanzare

Descriere

AVANTAJE ȘI BENEFICII

  • Ideal pentru diverse exerciții de rezistență, încălzire, yoga, antrenament crossfitt sau pilates;
  • Tonifiază mușchii brațelor, picioarelor, abdomenului și modelează talia;
  • Versatil, flexibil și rezistent;
  • Comod și ușor de folosit;
  • Mânerul este învelit în spumă pentru confort sporit în timpul antremanetelor.

INFORMAȚII TEHNICE

  • Produsul conține 1xextensor multifuncțional pentru fitness Resistance Toning Tube.

 

Resistance Toning Tube te ajută să te menții în formă în confortul propriei case.

Extensorul multifuncțional pentru fitness este ideal pentru diverse exerciții de rezistență, încălzire, yoga, antrenament crossfitt sau pilates. Tonifiază mușchii brațelor, picioarelor, abdomenului și modelează talia. Versatil, flexibil și rezistent. Comod și ușor de folosit. Mânerul este învelit în spumă pentru confort sporit în timpul antremanetelor. Doar 10 minute pe zi și te vei simți mai bine, mai flexibil și mai ușor!

Coarda elastică multifuncțională este extrem de versatilă și poate fi folosită pentru o varietate de exerciții fizice pentru tonifierea musculaturii brațelor, picioarelor și abdomenului. Resistance Toning Tube oferă un antrenament progresiv, prin care îți poți întări musculatura, îmbunătăți puterea, dar și mișcările de coordonare ale mușchilor.

Fiind confecționată din cauciuc durabil și de înaltă calitate, aceasta este foarte rezistentă la tracțiuni și nu există riscul deformării în timpul antrenamentelor. Mânerul este învelit în spumă pentru a fi confortabil la prindere.  Este uşor de transportat și depozitat, deoarece ocupă puţin spaţiu. O poți lua cu tine oriunde simți nevoia de o doză de energie. 

Mai multe detalii

  • extra_discount_cart Nu

Recenzii