Incarca...
-30% IN COS

Placă pentru flotări MaxxMee

Ai grijă de corpul tău și bucură-te de rezultate vizibile în cel mai scurt timp! Placa pentru flotări este aliatul perfect pentru un corp bine definit și tonifiat. Este o soluție practică și simplă prin care te bucuri de un antrenament intens prin combinații de culori grupate pe categorii de mușchi. 

În stoc
SKU
OMN000319
Livrare începând cu joi, 07 decembrie 2023*
PRP: 129 Lei Pret recomandat de producator
PV: 91 Lei Pret de vanzare
Wishlist

Descriere

AVANTAJE ȘI BENEFICII

  • Antrenament intens prin combinații de culori grupate pe categorii de mușchi;
  • Susține o greutate de până la 200 de kg;
  • Mânere detașabile care se pot muta de pe o culoare pe cealaltă;
  • Ușor de montat și depozitat;
  • Mânere confortabile care reduc presiunea de la nivelul încheieturilor.

INFORMAȚII TEHNICE

  • Greutate: 1.2 kg;
  • Susține o greutate de până la 200 kg;
  • 1 x placă de antrenament pentru flotări;
  • 2 x mânere detașabile. 
 

Ai grijă de corpul tău și bucură-te de rezultate vizibile în cel mai scurt timp! 

Placa pentru flotări este aliatul perfect pentru un corp bine definit și tonifiat. Este o soluție practică și simplă prin care te bucuri de un antrenament intens prin combinații de culori grupate pe categorii de mușchi. Fiecare culoare de pe placă corespunde unei grupe de mușchi. ( biceps, triceps, umeri sau spate).

Sistem inovativ de codare prin culori:

Placa pentru flotări ReStart te ajută să îți lucrezi intens atât mușchii abdominali sau ai pieptului, cât și umerii, brațele și spatele, totul printr-un algoritm pe culori. Culoarea roșie corespunde umerilor, culoarea albastră pentru piept, în timp ce culoarea verde pentru triceps, iar culoarea galbenă pentru mușchii spatelui.  Placa este confecționată din materiale calitative, drept pentru care aceasta este foarte rezistentă și poate susține o greutate de până la 200 kg.

 

 

În timpul antrenamentului, palmele tale sunt protejate și nu vor simți disconfort, întrucât mânerele plăcii pentru flotări sunt confecționate din silicon. Mânerele sunt detașabile și se pot muta de pe o culoare pe cealaltă pentru antrenarea grupei de muschi dorite.

Placa este pliabilă și se depozitează foarte ușor. În plus, aceasta cântărește doar 1,2 kg, drept pentru care o poți lua cu tine oriunde și oricând pentru a te antrena. Poți face exerciții fizice în casă sau o poți lua cu tine în parc sau în călătorii pentru a nu rata nicio zi de antrenament.

Mai multe detalii

  • extra_discount_cart da

Recenzii